23.03.2011 г., 21:11 ч.

Тъжен щрих 

  Поезия » Друга
764 0 2

Капки лунен блясък

в очите ми искрят.

Падат нежно на земята

и безсилни се топят.

 

Тишина прозрачно-сива

във сърцето ми боли.

Музика отдавна няма,

даже пулсът ми шепти.

 

...

© Нони Феркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??