Тъжно е...
Тъжно е, когато нещо си отива,
сърцето ти от болката се свива.
Тъжно е, когато нещо си отива,
а ти не можеш да го спреш.
Нямаш сили и крачка да направиш,
нямаш думи, с които да го спреш.
И безмълвен стоиш в стаята празна...
Тъжно е, когато нещо си отива,
трудно е дори да се опише…
Колкото и да си силен,
колкото и да не ти пука,
част от теб умира тука...
© Теодора Иванова Всички права запазени
Много тъжни стихове чета напоследък - на един му е тъжно, на друг му е сиво, на друг - мъгливо...
Но ще се вдигне мъглата, не се съмнявайте!