3.06.2008 г., 8:46 ч.

Тъжно ли е? 

  Поезия » Друга
603 0 7

тъжно ли е,

когато

нежната песен на слънцето

се превърне в

огнено издихание?

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??