17.12.2015 г., 18:36 ч.

Тъжно време 

  Поезия » Друга
419 2 5

Казах ли ти, мило... заваля

и улицата някак притъмня.

Глухарчето прогизна, натежа,

а листото в джоба си прибра сълза.


И дървото сякаш прималя,

и в парка не шумят деца...

само някаква Жена

притича боса във дъжда.


Казах ли ти... притъмня,

светът зави се в пелена,

мигът преви се, оглуша...

тъй тъжно днес валя, валя...


Е.И.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??