Тук съм, но ти не си готов за мен.
Животът беше красив, но ние го съсипахме. Съсипахме и самите нас..
Обичам те, но ти мен не.
Мразя себе си и ти ме мразиш.
Пиша от сърце и душа, но ти го разбра.
Губя себе си, губя теб и също губя нас.
Може би искам да се изгубя и да се не върна отново в тялото си?
Може би искам да спася теб и мен?
Може би сме разбити?
Може би ще бъдем добре..?
Пиша всичко това със сълзи на очите си..
Тези сълзи са за теб и заради теб.
Ти, мое всичко и мое нищо.
© Ива Гачкова Всички права запазени