Търси се една старица, пребледняла и изморена.
Ограбена и опетнена, няма си нищичко.
Единственото нещо което има, е гордостта и славата!
Всеки би я разпознал, тя е с побеляла коса,
с зелена блуза и с червена пола.
На ръката си носи, златна гривна,
с гравиран надпис „Свобода или Смърт“
Моля ви, нека да помогнем на тази
велика старица.
Да накажем хората, които я ограбиха,
хората, които я тормозеха.
Нека да обясним на тези които бягат от нея,
че тя нищо лошо няма да им стори.
Напротив, тя ще им помогне, ще ги приюти.
За последно старицата е забелязана в Сомалия,
казва се България!
© Никалас Борисов Всички права запазени