12.04.2012 г., 9:25 ч.

Търся и намирам 

  Поезия » Друга
449 0 0

Всеки търси щастие, но намира ли го?
Всеки търси любов, но достига ли я?

 

Който търси, ще намери, казал някой, но колкото и да търся,
не намирам, колкото и да искам, не получавам,
колкото и да се старая, не ме оценяват.

 

Колкото и да обичам, не ми отвръщат,
дори и да изглеждам щастлива, не съм,
дори и да изглеждам влюбена, не съм,
а искам, искам да бъда.

 

Искам да обичам и да бъда обичана,
искам да почувствам топлота и закрила,
искам да се чувствам жива.

 

© Мирослава Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??