Училище, светлик
за всички нас си ти!
И готвиш висоти
за нас - по път велик!
Училище, здравей!
И отвори врати!
Училище, свети,
блести, искри и грей!
Училище, ти връх
си на духовността!
И носим ти цветя,
пред теб стаили дъх!
Училище, сияй
и с плам ни обдари! -
С учители добри
и знания безкрай!
.....................................
Училище, звезди
и глъч, и смях бъди!
И обич породи!
И добрини гради!
© Стоян Минев Всички права запазени