Удари ме.
За да знам, че ме обичаш.
Удари ме.
Ти си жертвата,
А аз съм нищо.
Удари ме.
Сякаш ми харесва.
Удари ме.
Болката за чувстване
Е лесна.
Понякога.
Ако заспя
Сънувам голите юмруци
С воали от целувки
Дори успявам да простя.
Понякога
Ако заспя
Нося твоя кръст
По старите пътеки
Право в дълбините на срама.
Разбираш ли
Защо останах
Дори опарена от ласките
На твоя пламък
Не виждаш ли
Къде попаднах
Търсейки надежда
В твоя обречен упадък
Удари ме.
За да бъда жива
Удари ме.
Гневът на тебе
Ти отива
Удари ме.
Знам, че ти харесва.
Удари ме.
Болката за правене
Е лесна.
© Зарина Всички права запазени