Опари ме
по устните
зимата,
със студ
душата ми
ме целуна.
Потръпна
в небето ми
зрънцето,
заледи се
моята
лагуна...
Почувствах се
ужасно
самотна,
почувствах
как бавно
умирам.
Присъда
за мен
доживотна,
защо съм
жива
не разбирам!...
© Ивелина каменова Всички права запазени