Тя пие бейлис на закуска
и спи дълбоко до обяд,
с гореща вана се разпуска,
но чувствата държи на хлад.
Облича се в златисто синьо,
трептят ресници с аркансил,
едно мартини, две маслини
и яхва нощния кадрил.
Тя е икона на пилона,
танцува пред мъжете секс,
лекуват си от срам хормона,
жените им ги чакат с кекс.
Визитки има милиони,
един семестър ù остава,
на „ти” е с членове, закони -
тя е отличничка по право.
© Ивон Всички права запазени