тяло
тѝ
тъмнице на човешката душа
направѝ така
че още докато човек е жив
да може тя
да литне
.............................................................................
душа
и тѝ
освободѝ се вече
литнѝ и виж
от висинѝ
какво е
свобода
любов
и
вечност
© Стоян Минев Всички права запазени