Две кокошки, две прасета,
десет нутри, три телета,
осем раци, шест овнета.
_____________________________
Всичко прави: ЗООЛЕНД
Две "подложки", две ченгета,
десет мутри, три лекета,
сто простаци, шест "ментета".
________________________________
Всичко прави: ПАРЛАМЕНТ
© Хари Спасов Всички права запазени