Уроци по сценично майсторство
Отговор
...............................................................
за истината за неистината
и за времето което стъпките
ни скрива без да ги размазва
все някому ще трябва да простим
жестоко е да искаш да наказваш
в дъха на пра-пра-стария албум
присвила е очи красиво тишината
усмихва се на сребърните ни коси
и чака да я хванем за ръката
къде ли ще ни отведе и при кого
а той или пък тя дали ще ни познаят
въпросите са много отговорът е един
и само Бог го знае
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Много ми хареса!
Човек предполага, а Господ разполага!
Поздравления!