3.04.2012 г., 15:59 ч.

Уроци по сценично майсторство-Закачка 

  Поезия » Друга
707 0 16

Уроци по сценично майсторство

Закачка

.........................

 

пия кафе и си
мисля за теб
утрото чурулика
щастлив словоред
гали душата ми
думите съхнат
до бяло изпрани
вятърът иска
до тях да застане
птица подскача
подхвърква отлита
моето слънце
за твоето пита

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??