Розови поля и уханни цветя!
Усмихни се! - това е радостта!
Волно да тичаш бос в пясъка,
полъхът на вятъра в косите
и пенливият звън на вълните.
Усмихни се! - това е радостта!
Неповторимият изгрев
нежно да гали твоето лице
или нощното небе, окъпано в звезди,
оглеждащи се в твоите очи.
Усмихни се! - това е радостта!
Бяла пелена, снежна красота,
опияняваща твоята душа,
и топящи се снежинки на твоята уста
като кристална целувка една.
„Усмихни се!”- това е радостта!
Розови поля и уханни цветя!
Усмихни се! - това е радостта!
© Натали Петрова Всички права запазени