20.06.2017 г., 19:02 ч.

Усмивката 

  Поезия » Философска
287 0 3

Тя доставя всекиму радост -

и в младост, и в старост.

Защо все мрачно гледаш, човече,

дори когато щастието не е далече?

Живей си живота, той един е сал,

след него ще те заровят в кал.

Затуй времето си не губи,

а живей истински и живота люби.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??