Усмивката след плач е по-красива,
след зима - по-цъфтяща пролетта.
Надеждата след мъка по е жива,
а утрото - по-светло след нощта...
Как трябват ни търпение и будност
да вникнем в смисъла на Целостта,
повярвали във истината чудна:
едно са вчера, утре и сега...
© Вилдан Сефер Всички права запазени