УТРЕ
Ноща едва сега започва,
а аз искам да е утро!
Искам днес да се
превърне във вчера!
Искам всички лоши
мисли да са минало!
Всички разбити
надежди да са далеч от мен!
Искам вече да е утре,
а утре ще е по-хубав ден от днес!
© Теодора Иванова Всички права запазени