11.09.2024 г., 12:10 ч.

Утре 

  Поезия » Философска, Авторска песен
112 1 1

                                         Утре

 

 

Най-хубавата думичка е утре за мен

изпълнена с надежда и вяра една.

Да бъда жив и здрав  аз всеки ден

да имам радост не само сива тъга.

 

Защото утре значи че ще ме има

ще има добри и понякога лоши неща.

Че съм жив да посрещна студената зима,

и да мечтая за топлото лято с надежда.

 

Нека има утре за мойте близки и деца 

да бъдат здрави и щастливи с усмивка.

Да сбъдват своите мечти като мен с борба

да постигат целите си е живота, истината.

 

Ще мине време ,може би години

и пак за хората ще пиша моите слова.

Отиват си при Бог един по друг роднини

но пак ще има утре за мойте стихове и деца!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??