Утринна роса
Бяла утринна роса.
В миг - отронена сълза,
докосната от слънчеви лъчи,
блести като загадъчни очи!
Дали е сън или реалност?
Или измамна виртуалност,
или е чиста истина,
или е лъжа измислена.
Късен порив в сърцето.
Лудост в душата.
Разумът крещи - заблуда е !
Кой да каже - какво е!
© Карина Кралева Всички права запазени