От прозореца надникна слънцето,
погали ме с горещи длани,
прогони мрачни сънища
и надеждата във мен събуди.
Очи притворени го зърнаха,
а разрошените мисли още сънени
решиха жеста да му върнат.
Усмивка сътвориха истинска
и с любов му я изпратиха.
© Христина Всички права запазени