Добро утро, хайде усмихни се!
Щастие дари, дори и да те боли.
В достоен ден за още приключения,
като в светлина за нови срещи.
Добре дошъл, прекрасен ден!
Хайде слънце, отвори очички.
Подари на непознат усмивка,
нека другите и те да са щастливи.
Не тъгувай за отминалите дни.
Остави, щастието да те преследва,
позволи му още днес в пълна сила,
да ти донесе бъдещо стремление!
© Юлиян Петков Всички права запазени