15.07.2015 г., 13:24 ч.

В една борба 

  Поезия » Друга
453 0 0

Когато ти е трудно

по пътя на Светлината,

по който си поел.

Когато не виждаш смисъл

да се бориш за това, което искаш.

Когато ти е трудно

усмивката си да намериш:

Спри за миг! Огледай се

и виж колко добри хора си открил

и привлякъл към себе си!

Те са до теб, за да ти дадат опора,

Надежда точно в тежките моменти.

Някои от тях ти добре познаваш,

а други само по лице,

но вътрешно чувстваш,

че заедно сте във една борба:

борба срещу Тъмнината,

борба за повече Любов.

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??