17.07.2018 г., 0:46 ч.

В извора на любовта... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
816 0 4

В извора на любовта...

 

Само едно докосване на ръцете,
които те карат да докосваш небето...

Само да откриеш този някой,

който се смее в един дух с твоя ...

 

Като полета на тези два гълъба
прегърнати, в радост безумна...

Само една извор, нашия извор 

който ликува в погледите им...

 

Стъпвайки заедно в едно сърце

по белите камъни на надеждите,

танцувайки заедно със светулките

и лъчите им рисуващи мечтания...

 

Времето, което с музика ще спрем,

като славеите, тържествуващи мига...

когато въздухът стопля слънцето,

мига, в който дори вятъра усмихва се...

 

В мълчанието, в трепетно мълчание,

когато сърцето открие гласа си...

в щастието на себе си и на друг...

 

За да поемат и небесата от него...

и Бог, който там обича да живее...

в този миг, който носи се отвътре...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??