2.10.2015 г., 7:48 ч.

В лунни и безлунни нощи 

  Поезия » Любовна
484 0 1

В безкрайно дълги и кратки,

лунни и безлунни нощи, 

аз тебе чакам, чакам още!

Макар две години пръстите на ръцете ни да не се събират - 

сърцата да са едно не спират.

Изгаряш ме и ме изпепеляваш,

много мъка се събра в моята душа!

В безкрайно дълги и кратки, 

лунни и безлунни нощи,

аз тебе чакам, чакам още...

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??