18.06.2012 г., 9:55 ч.

В объркания свят на нищото 

  Поезия » Друга
794 0 0

Кой съм аз? Какво съм и какво ще стана?

Повтаряйки безмълвно "аз съм във всичко и всичко е в мен",

дадох клетва пред света, че ще вървя ръка за ръка с всички,

защото знаех, бях изпратен с кодираната своя мисия

и трябваше просто да позволя на душата и  тялото ми да полетят в едно...

 

Съпроводен от търпение и страх, отвели ме до никъде,

болка, с която се научих да живея, всичко свърши до тук,

забих юмрук в земята и се изправих.

Огледах се, когато осъзнах, че трябваше да открия нещо,

отчаяно търсехме знанието, когато знаехме, че е недостижимо...

© Давид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??