Не можех да плувам,
а в средата на океана се бях озовала.
Около мен имаше акули,
на които душата си бях продала.
Търсех някой, в който да се вкопча,
някой, който да ме спаси
и част от душата си да ми дари,
но този някой не се появи...
Хиляди усилия аз положих,
но да плувам се научих.
Хиляди пъти надолу потъвах,
но събирах сили и пак се издигах!
Сега може би ще се запитате: „Къде е тя?"
Ще ви отговоря - в океана от самота...
© Кристияна Кръстева Всички права запазени