В омая...
В бялата стая лежа и усещам..
Банка -капка по капка дарява живот,
бие камбана Христова и долита,
дарява ми с вяра нов премислен живот.
Слънцето грейва и гали с лъчите,
о, кълвачът дочувам...,той лекува дори...
И песните птичи красиво долитат
в живота ми - дар божи, от ранни зори...
Слава на Бога,за този шанс за живот!
Бедна и силна- духом богата с любов..
Ах, все още,Боже,Тебе ли съм нужна,
да сея чиста вяра, морал и благослов ...
Страстната седмица..и днес мисли с жар,
изпитваш Ти докрай и моите сили...
Пролет прекрасна от прозореца дар
и дечица се чуват, смехотворчета мили !
Чичо-Пей,чичо -Пей ...мил глас извисява
и капка по капка...нови сили ми дава...
Влака дочувам...ехо радостно носи,
щракат по буйния храст....живот продължава...
© Елена Калчева Всички права запазени