Прерязаните вени
на тъгата
все още дишат
в дълбините на страха.
Животът срича
приказката на съдбата
и с показалка-сън
докосва го смъртта...
А радостта
танцува още гола
в прегръдките
на бъдещия миг...
И в шепите
на музата подскача
нетърпелив
и необръснат стих...
© Веселка Стойнева Всички права запазени