В съня ти ще разчитам чудни руни
и не от легендарни времена,
а тези с влюбените, ярки струни,
които галят с мека топлина.
И не от легендарни времена
аз приказки ще ти разказвам нежно.
За хубавата, стилната жена
ще ти говоря мило и надеждно.
Аз приказки ще ти разказвам нежно
за теб самата, сладко вдъхновен -
да полетиш обичана безбрежно,
сияеща, към всеки следващ ден.
За теб самата, сладко вдъхновен
ще пея - песента ще те целуне
и твоят дух ще бъде обновен...
В съня ти ще разчитам чудни руни.
© Асенчо Грудев Всички права запазени