Да си тръгнеш от живота с песен
и да оставиш своята следа,
да проправиш към сърцата
на любимите пътека
и да грееш в тях като звезда,
да си страдал, да си се раздавал,
да си сял добрите семена,
да си пял и обич да си давал -
това е смисълът да си на таз Земя!
© Анна Дюлгерова Всички права запазени