За двама ни този ден е надежда,
започнала преди много лета.
И днес в очите ти се оглеждам,
и пак откривам в тях любовта.
Този есенен ден е началото
на общия път, по който вървим.
Бавно вехнат лицето и тялото,
но все така за ръце се държим.
И в този ден се събуждам до теб,
както през всички изминали дни.
Светът навън е така променен…,
но имаме дом от любов и мечти.
В този ден ме прегърна унесен,
с влюбена нежност до мене заспа.
Нашият ден… И отново е есен -
сезонът, който с любов ни събра.
10.09.2024
Посветено