1.11.2009 г., 17:30 ч.

В ураганна спирала 

  Поезия » Друга
448 0 3

В ураганна спирала,
неспираща,
смъртно е спряла.
В статика жива,
застинала,
се бавно убива.


И знае, и затваря очи,
и вижда, и диша,
мълчи...
И събира се,
и разлива се.
И мрази се,
и дави се...
И плаче,
и не спира.



И връща се...
... във спиралата,
в статиката...
умрялата...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??