Как искаше света
да промениш
с велики стихове
и песни!
Вместо любима,
с китара във ръце
ни даваше кураж -
жадувани надежди!
В сърцата ни
остана млад
и няма никога
да остарееш...
Защо те няма тук,
сега
за истина и обич
да попееш!?
Днес се навършват 71 години от рождението на големия поет и бард В. Висоцки.
Нека си спомним за него!
© Валка Всички права запазени