Безнадежда, излишна,
отблъсната, срамна,
досадна, нахална,
безочливо странна,
нежелана, осмивана,
неразбрана, измъчвана,
любовта ми е жива,
любовта ми е слънчева!
Неподвластна на времето,
силна и здрава,
непреходна, страстна и млада,
красива и чувствена,
смела, решителна,
пишеща стихове,
истинска, ненатруфена.
И даже отговорът вечно да е "Не",
аз няма да почувствам безразличие,
с любов - зора, звезди, море,
на теб сърцето си аз вричам,
мечтая те и те обичам!
© Счетоводител Храбър Всички права запазени