Лошо е времето...
Идва ли бурята?
Чуват се тътени,
като от бурета.
Литват си птиците
горе по стръмното.
Падат перата им,
като по съмнато.
Мен ме обзема и
странно залисане.
Сбирам перата им
за моето писане...
© Никола Апостолов Всички права запазени
Хареса ми! Поздрав!