Какво виждаш, когато ми гледаш в душата?!
Какъв цвят са очите И?
Погледни по-навътре до дъното!
Какъв цвят има сълзата?
Какъв аромат вятърът носи?
А щом те ощипят чувстваш ли болка?
Броят се на пръсти въпросите.
В деня се разпръскват осколките.
По въздуха ходя, Боже помилуй!
Къде ми остана земята?!
Само те моля, вече не плюй,
недей да ми храчиш в душата!!!
© Красимир Дяков Всички права запазени