2.02.2024 г., 11:29 ч.

Вечните ловни полета 

  Поезия » Философска
264 0 1

Вечните ловни полета -

такъв, уви, ни е късмета!

Що след живота ни чака -

светлината или мрака!?

 

Скепсис, мъка изпълва ми душата,

каква е истината и каква е лъжата!?

Отговорът се опитвам да намеря,

но сякаш аз от него само треперя!

 

Всичко ли след смъртта ще свърши,

дали животът наш ще се прекърши,

има ли блаженство вечно и рай там,

това само Господ го знае, аз не знам!

 

Надявам се поне по-малко да страдаме,

когато лице в лице с Него ще заставаме!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??