7.09.2017 г., 12:34 ч.

Веда 

  Поезия » Друга
357 1 1

Веда е страшна сила,
тя идва обикновено вторник и четвъртък.
Седи раздвижена и
с плавни, но сигурни движения
ме полазва
и засяда върху дясната ключица.

 

Опитвам се да я премахна, 
но не искам!
Има приятен аромат
и разполага с част от мен.
Отскача от рамото ми
за да дойде пак.
 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??