3.07.2015 г., 2:15 ч.  

...веднъж убиеш ли-животът губи смисъл. 

  Поезия » Друга
519 0 4

 

 

 

 

Наблюдавам я.
Имам си прозорец.
Всичко опаковала,
търси самец.

Кошута с две сърнета,
гара извън гората.
Лаят вече кучетата,
тя чака каляска.

Наблюдавам я.
от скромната си къщичка.
По лицето пареща сълза,
замъглява мерника.

Ловджия с еленови рога,
пушка и тя на прицел.
Трепери пръста.
Веднъж убиеш ли-
животът губи смисъл.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??