Истина сред всичките заблуди
животът днес си продължава,
и една лъжа – че всички да учуди -
човекът “създава”, “притежава”…
“Истинският свят” е построен с лъжи
отрупани от “модно-припкавото” днес,
“реалният” живот никак не е справедлив
към онези дето движат към прогрес
Какво ли може да направи и постигне
човек в човешката си кожа
и къде ли може да се издигне
освен в душата – там ще предположа!
Най-великите са не засипани
със награда и отличие,
а онези – гладно непопитани
и излъчващи величие…
© Гориан Дрей Всички права запазени
И пак човек е ," излъчващ величие" ! Поздравления