Вероятно
ще те срещна най-сетне
в кварталното бистро, а не във нета.
Ще е невероятно
да си там, но аз ще дойда.
Жаден. Гладен. Сам.
И вероятно
ще ти се представя,
като човекът себе си забравил.
Макар и да звучи невероятно,
ще тръгнем с теб през времето.
Обратно.
Ще е невероятно
да се върнем.
Да срещнем младостта.
Да се прегърнем.
Не казвай, че е малко вероятно.
Ако повярваш е невероятно.
© Александър Калчев Всички права запазени