Дядо Коледа с шейната
да зарадва и големи, и децата
и за всеки благослов да има
на Коледа таз зима
и щастлива да е Новата година,
да просперира нашата родина,
заплати, пенсии да се увеличат
и най-бедните да се спасят!
© Георги Всички права запазени