17.05.2014 г., 21:27 ч.  

Видения 

  Поезия » Философска
348 0 0

Алчни бяха,

Хляба ми деляха,

Водата ми разляха, 

Душата ми раздраха!

Караха черни коли.

В очите им видях  сълзи!

Бършеха ги Те с пари!

И после проумях.

Не бяха хора...

Из гората се пиляха.

Черни сенки бяха!

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??