25.11.2014 г., 16:45 ч.

Виждам вече есента 

  Поезия » Пейзажна
268 0 0

  

2/   ВИЖДАМ ВЕЧЕ ЕСЕНТА

 

Аз виждам вече есента...

Отмина хубавото лято.

Миньорно почвам песента...

Тъгата ми е във душата!

 

До днес се сърдех на пека.

Проклинах здраво топлината!

А днеска , аз ще ви река,

във Слънцето си търся брата!

 

Мечтая си за летни дни...

За птичките във синевата!

И гледам със отворени очи...

Ще се пръждоса ли мъглата!

 

И вятъра кога ще спре,

И листопада ще престане.

Дано ме Господ разбере,

че искам лято да остане!

  17.09.2014 Драгойново

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??