Нима не стига туй, че те жадувам,
че искам да те пия ден и нощ,
че в сънищата си към тебе плувам
срещу вълни с огромна мощ?
Нима не стига туй, че те обичам,
че ден и нощ аз цялата горя
и само твойта същност ме привлича
във нея дъх да затая?
Нима не е достатъчно, че си далече,
а всъщност... ти си вътре в мен -
как искам да горя във ласките ти вече.
О, Боже... ти си толкова далече!
Да те опаря с огъня си жаден,
да те целувам и разкъсвам,
до болка да те имам и изгарям.
О, Боже... колко силно те желая!
Какво да сторя да те имам,
аз повече от туй не знам -
от твойте ласки да си взимам
и цялата да се раздам
Вина ли е това, че те обичам,
че дишам с мисълта за теб?
Вина ли е, че в мислите към тебе тичам?
Кажи, вина ли е това, че те обичам?
© Албена Всички права запазени
а и вече го имаш така.