23.01.2007 г., 20:23 ч.

Винаги ще нося в паметта си 

  Поезия
1123 0 5
Винаги ще нося в паметта си
сухите листа на есента,
снежните дървета на скръбта ти
и вълните в тъжните очи;

модри нощи, повей тих на обич
и надеждата на утринта,
и звъна на стадото по пътя,
прах златист оставило пред мен.

Винаги ще нося в паметта си
онзи средноюнски странен ден -
като слама суха ти запали
огън в мен, до днес неугасен.

© Листопад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??