5.11.2012 г., 21:50 ч.  

Виртуалният мъж 

  Поезия » Друга
639 0 2

Скъпа моя приятелко непозната,
виртуалният мъж се вмъква в женски души;
разпознава те не по цвета на косата,
а по болката ти, която струи.

 

Той е умен, но не задължително гений,
за да разлисти душата ти и да ти прости.
Ти сама му подсказваш словата потребни
да те напътства и да ти дава нови мечти.

 

Постепенно се влюбваш в него -
не бих казала, че това е целта му,
той самият не знае къде би желал да се спре.
Но настъпва момент, в който без любовта му
ти не можеш да мислиш, да спиш, дори да ядеш.

И това е моментът, във който, приятелко непозната,
ти желая да бъдеш най-силна жена на света!
Защото щом осъзнае, че прекрачваш чертата,
ще си тръгне от теб безвъзвратно и на мига!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??