29.11.2012 г., 11:06 ч.

Влюбена в свободата 

  Поезия » Любовна
788 0 3

Целунах устните ти и разбрах,

че няма вече смисъл да те моля.

Изкуствен вятър все едно от тях

нашепна ми: "Върви си, мила моя!"

 

И никак лесно не обърнах поглед

към хоризонта нов, така незнаен.

Обичах те и влюбена в тревогата

какво да правя без тъга не знаех.

 

Затворената птичка във душата ми

размаха боязливо пак криле.

Днес влюбена е силно в свободата си

и спи спокойно... Обич не краде!

 

© Рая Саварева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви ! Радвам се, че споделихте времето си с мен!
  • Трябва наистина да сме влюбени в Свободата си, иначе ставаме роби на суетата! Поздравче!
  • Така трябва , радвам се , че сте го забелязали !
Предложения
: ??:??